Hannus&Peti családi blog

a mindennapokról, ünnepekről, örömökről, megoldandó feladatokról, - szeretettel és figyelemmel, nem túl komolyan :)

She's a Lady

2014.08.07. 21:33 | Santino007 | 1 komment

Hannus_shesalady_140807.JPG

A képhez pár magyarázat. Persze a Hölgy nem igényel magyarázatot, akinek stílusérzékét dicséri a színben passzoló zokni is, ami talán kevéssé légies, mint egy selyemharisnya, azonban fürdés után feltétlen praktikusabb.

És ha már praktikum: a Hanna alatt látható lime-zöld pelenkázófeltét igen jó döntésnek bizonyult. Bár a Mamas and Papas nevű bababolt saját fejlesztése többszörösébe kerül a hagyományos modelleknek, nagyon ajánlható, hiszen rendkívül könnyű tisztán tartani, stabil miközben puha, és még jó pár hónapig el is fér rajta. Ők többfunkciósnak hívják, ez persze csodás marketing, mert rákérdezvén, hogy ugyan egy műanyagdarab hogy lehet többfunkciós, úgy válaszoltak: térdelni is lehet rajta. Igaz is, használtam én már mozsártörőt kalapácsként is. 

A baloldalt látható ikeás nyúl pedig türelmesen várja, hogy a kislány felismerje őt, a közösen eltöltött pelenkázásokra emlékezve.

Bonus track: a She's a Lady Tom Jones-tól

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hannakata.blog.hu/api/trackback/id/tr926586061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Selymes 2014.08.08. 23:27:18

Őrült jó a stílus! Az íróé is és Hannáé is! :)
süti beállítások módosítása