Hannus&Peti családi blog

a mindennapokról, ünnepekről, örömökről, megoldandó feladatokról, - szeretettel és figyelemmel, nem túl komolyan :)

Ajándékgyerek(ek)

2017.11.23. 10:57 | f_meli | Szólj hozzá!

Már két hónapja, hogy négyen lettünk.. Drága Petykó, Petyka, Peti, Petus, Petúr, Kupak(fej), Petterson a leggyakoribb becenevei a legkisebbnek, akit kezdünk egyre jobban megismerni.

 

 

Egy szuperfej fióka, aki most már sokat mosolyog, éppen úgy féloldalasan, mint a papája:)

 

 

 

 

Itt vannak a "tojások":))

 

Nagyon kíméletes a szülőkkel, mert 7hetes kora óta átalussza az éjszakát (épp, mint Hannus), igaz Ő bagoly (mint a papája), mert este 9-fél 10-nél hamarabb nem jön az álom, aztán 6 körül felkel szopizni és visszaalszik, majd 8 körül ébred és gyakran az egész délelőttöt végigalussza. Igazi büszkeség, hogy nagyrészt önállóan alszik el, de persze a mamin alvás műfaját nagyon szereti (ő is) 

 

Nagy szerencsénkre Petyka nem hasfájós (mami gyomrát örökölte), és a gasztronómiai képzettségét jól mutatja, hogy az indiai, vagy kínai menü simán jöhet nála, de a körtét nem állhatja :) Egyre többet gügyög, gagyog, leggyakrabban "heű" felkiáltásokkal örvendezteti meg a nagyérdeműt és ha ugyanezt visszahallja, akkor nagyot nevet:)

Hannus sokat segít Peti körül és legalább ennyire ördögfióka korszakát éli, amit elnézünk neki nemcsak a kistesó érkezés, hanem az ovikezdés okán is. (és közben csendben drukkolunk, hogy mihamarabb lezárt korszaknak tekintsük..)

 

Az elmúlt két hónapban pedig  - őszhöz képest szokatlanul - rengeteg napsütést kaptunk, így sokat sétálunk, kirándulunk. 

 

 

 A legkisebb pedig sokat alszik a kertben, teraszon.

 

 

 

Szóval nagy mázlisták vagyunk két ilyen szuperfej gyerekkel, igyekszünk hasonlóan klassz szüleitek lenni!:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hannakata.blog.hu/api/trackback/id/tr813352887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása