Hannus&Peti családi blog

a mindennapokról, ünnepekről, örömökről, megoldandó feladatokról, - szeretettel és figyelemmel, nem túl komolyan :)

Falfrissítés

2014.09.14. 20:36 | Santino007 | Szólj hozzá!

Ideje volt levenni a - még szülői hálóból maradt - Klimt képet Hannus szobájának faláról. A művészeti ízlés helyes irányba terelése céljából persze maradhatott volna az osztrák zseni, de ezzel talán még ráérünk. Így, kihasználva az őszbe forduló esős vasárnap délutánját, családi koprodukcióban gondoskodtunk arról, hogy a bécsi szecesszió mellett a vidéki élet szépsége is Hannus szeme elé kerülhessen. Íme, a (fali) Farm!

Hannaszoba_140914blog.jpg

Annak idején cél volt, hogy praktikus információ is szerepeljen a blogon. Nos, ezek falmatricák, egy csomagban lehet őket kapni, de az egyes figurák önállóak. Igen könnyen ragasztható, leszedhető, újraragasztható, és ezt többször lehet ismételni (kézügyességemből következően ezt gyakorolhattam). Közben Meli a kompozíció kialakításában segédkezett, a fotelben ülve, rajta egy alvó lánykával. Kíváncsian várjuk, mit fog szólni az új falhoz Hanka, akinek megmutatni még nem tudtuk, hisz az esős délutánon (és estén) azt teszi, amit titkon mind szeretnénk: csak enni kelt fel. A kép egyébként a Szűz (Die Jungfrau) volt Klimttől, 1913-ból. Aki élőben szeretné látni az eredetit, annak sajnos nem hozzánk, hanem a prágai Nemzeti Múzeumba kell mennie.

die_jungfrau-1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hannakata.blog.hu/api/trackback/id/tr786698101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása